Programes de televisió del British GP F1 2019 - Fórmula 1
Fórmula 1

Programes de televisió (en directe per Sky i TV8) Gran Premi Britànic a Silverstone, Copa Mundial de la F1 de 2019 XNUMX

Il GP britànic a Silverstone - desena etapa F1 món 2019 - s'emetrà a per dirigir su El cel e TV8 (a sota hi trobareu Hora de televisió).

fórmula 1

F1 2019 - Hamilton Rei de Gran Bretanya

Doblet de Mercedes al Gran Premi de Gran Bretanya: Lewis Hamiton va creuar el tram de casa a Silverstone per davant del seu company d'equip Valtteri Bottas i Charles Leclerc (Ferrari)

La Mercedes vol utilitzar una pista adequada a les seves característiques per tornar al graó superior del podi fins a Ferrari e Red Bull buscaran un lloc entre els “tres primers”.

Crèdits: foto de Mark Thompson / Getty Images

Crèdits: foto de Peter J. Fox / Getty Images

Crèdits: Foto de Lars Baron / Getty Images

F1 2019 - Gran Premi Britànic: què esperar

Il circuit di Silverstone – seu GP britànic és la pista de casa de molts equips: set equips de deu, tots excepte Alfa Romeo, Ferrari e Toro Rosso – Tenen la seva seu al Regne Unit. La pista, caracteritzada per girs ràpids, és apta per als cotxes individuals més potents.

A continuació hi trobareu calendari d' Gran Premi di fórmula 1, Llavors Hora de televisió su El cel e TV8 i el nostre previsió.

F1 2019 - Silverstone, calendari i programes de televisió a Sky i TV8
Divendres 12 de juliol de 2019
Pràctiques lliures 111: 00-12: 30 (Sky Sport F1 en directe)
Pràctiques lliures 215: 00-16: 30 (Sky Sport F1 en directe)
Dissabte 13 de juliol de 2019
Pràctiques lliures 312: 00-13: 00 (Sky Sport F1 en directe)
Qualificació15: 00-16: 00 (en directe a Sky Sport F1 i TV8)
Diumenge 14 de juliol de 2019
raça15:10 (en directe a Sky Sport F1 i TV8)
F1 - Números del Gran Premi Britànic
DURADA DE LA CADENA5.891 m
Kettlebell52
REGISTRE EN PROVALewis Hamilton (Mercedes F1 W09 EQ Power+) - 1'25″ 892 - 2018
GRAVACIÓ A L’ESTACIÓLewis Hamilton (Mercedes F1 W08 EQ Power+) - 1'30″ 621 - 2017
GRAVACIÓ A DISTÀNCIALewis Hamilton (Mercedes F1 W08 EQ Power+) - 1h21'27″ 430 - 2017

F1 - Predicció del Gran Premi Britànic 2019

1 ° Lewis Hamilton (Mercedes)

Antecedents Lewis Hamilton в GP britànic? Cinc victòries, sis pole positions (quatre en els darrers quatre anys) i vuit podis generals.

El corredor britànic és el favorit absolut de les curses Silverstone - amb confiança per davant F1 món 2019 i per a l'any va acabar en totes les curses entre els cinc primers.

2 ° Valtteri Bottas (Mercedes)

també Valtteri Bottas –com el seu company d'equip Hamilton–, ha acabat totes les curses dels últims dotze mesos entre els cinc primers i ha aconseguit vuit podis en les nou primeres curses de la temporada.

Segon pilot Mercedes compta amb dos segons llocs Silverstone però mai va començar des de la primera fila.

3n Sebastian Vettel (Ferrari)

Sebastian Vettel в GP britànic va guanyar dues victòries (l'última l'any passat), dues pole positions (però mai amb Ferrari) i només cinc podis.

El podi està a l'abast del pilot alemany, que va tornar de deu grans premis consecutius als cinc primers, però sense èxit durant més de deu mesos.

Veure: Max Verstappen (Red Bull)

Max Verstappengalvanitzat pel seu triomf a Àustria, creiem que hi ha poc que pugui fer en una pista que no coincideixi amb la seva Red Bull com tu Silverstone (segon lloc al millor allotjament).

Al nostre parer, sobretot s’esforçarà per defensar el tercer lloc F1 món 2019 (el primer entre la "gent") i, al nostre parer, té moltes possibilitats d'èxit: el pilot holandès té una forma impressionant i, de 18 pilots consecutius, creua la meta entre els cinc primers.

Ordre següent: Mercedes

Durant sis anys Mercedes colpeja regularment al pal Silverstone i posa com a mínim un cotxe al podi. Fons estrella a GP britànic impressionant: sis victòries i vuit pole positions en onze partits.

Dominen les fletxes platejades F1: onze grans premis seguits, amb almenys un cotxe entre els tres primers i un any complet en què tots dos cotxes es troben entre els cinc primers.