Campionat del Món de F1 2017 - Gran Premi de Bahrain a Sakhir: programes de televisió a Rai i Sky - Fórmula 1
Fórmula 1

Il Gran Premi de Bahrain - tercera prova F1 món 2017 és una trobada que no s'ha de perdre: no només perquè és la primera cursa nocturna de la temporada, sinó també perquè és la primera cursa en directe de l'any. Rai (i també de El cel, a continuació, trobareu Hora de televisió).

A la cursa de l'Orient Mitjà - debut de temporada Pascal Verhlein, va tornar a Clar després de la lesió, va permetre el nostre Antonio Giovinazzi corre els dos primers Grans Premis de l'any: tornarem a veure un duel entre ells Lewis Hamilton e Sebastian Vettel.

F1 2017 - Gran Premi de Bahrain a Sakhir: què esperar

Il circuit di Sakhir – seu Gran Premi de Bahrain - Aquesta és una pista que es caracteritza per frenar bruscament i accelerar bruscament. Aquí és important començar bé: en les últimes cinc edicions, els que van començar des de primera fila sempre han guanyat.

El circuit asiàtic homenatja els pilots i automòbils més ràpids: els que han pujat al cim del podi en els darrers cinc grans premis. Sakhir выиграл F1 Mundial... A continuació hi trobareu calendari d' Gran Premi di fórmula 1, Llavors Hora de televisió su Rai e El cel i el nostre previsió.

F1 2017 - Sakhir, calendari i horaris a Rai i Sky TV

Divendres 14 d'abril de 2017

13:00 Pràctica 1 gratuïta (reproduccions en directe a Rai Sport i Sky Sport F1)

17:00 Pràctica 2 gratuïta (reproduccions en directe a Rai Sport i Sky Sport F1)

Dissabte 15 d'abril de 2017

14:00 Pràctica 3 gratuïta (reproduccions en directe a Rai Sport i Sky Sport F1)

17:00 Classificació (transmissió en directe a Rai 2 i Sky Sport F1)

Diumenge 16 d'abril de 2017

17:00 Cursa (en directe a Rai 1 i Sky Sport F1)

1 ° Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton estimo molt Gran Premi de Bahrain: Per a Sakhir Pilot britànic Mercedes ha guanyat dues victòries, cinc podis generals i dues pole positions en les dues darreres edicions.

Just després d’una sèrie de set podis consecutius, té moltes ganes de repetir l’èxit de Xangai i, al nostre parer, ho aconseguirà.

2n Sebastian Vettel (Ferrari)

Ja que funciona amb Ferrari Sebastian Vettel mai he estat al podi Sakhir però en Gran Premi de Bahrain compta amb dues victòries, tres podis i dues pole positions.

El pilot alemany està en bona forma (va disputar tres podis consecutius i set primers 5 en els seus últims set grans premis) i, segons el nostre parer, estarà satisfet amb un podi i punts importants per seguir lluitant pel campionat. F1 món 2017.

3 ° Kimi Raikkonen (Ferrari)

Ben mantingut Marchionne a Xangai servirà el despertar Kimi Raikkonen (qui fa més de nou mesos que no puja al podi)?

Al nostre parer, sí. El pilot finlandès té moltes possibilitats d’excel·lència a la pista, on ha guanyat vuit podis i quatre subcampions en les seves darreres cinc carreres.

Veure: Daniel Riccardo (Red Bull)

Riccardo necessiten desesperadament pujar al podi: recuperar un lloc entre els “tres primers”, que falta gairebé mig any, i recuperar el temps perdut. F1 món 2017 contra el company Verstappen, ja a una distància de 13 punts.

Sakhir no obstant això, aquest no és el millor lloc per redimir-se: el pilot australià Red Bull, de fet, mai no va pujar al podi Bahrain.

Equip a seguir: Ferrari

La Ferrari pot fer servir el poc adequat Bottas per tornar de nou als líders F1 món 2017 Dissenyadors superiors a Mercedes.

Un gol a l’abast de Kavallino (si Raikkonen torna a ser sòlid a la pista), acabat de guanyar quatre victòries a la pista. Gran Premi de Bahrain.