Campionat del Món de F1 2017 - Gran Premi d'Espanya a Barcelona: programes de televisió Sky i Rai - Fórmula 1
Fórmula 1

Il Gran Premi d’Espanya a Barcelona - Cinquena etapa F1 món 2017 - s'emetrà a per dirigir su El cel и diferit en Rai (a sota hi trobareu Hora de televisió).

In Catalunya Sebastian Vettel intentarà tornar a casa la seva tercera victòria de la temporada per augmentar el seu avantatge sobre els rivals (sobretot Lewis Hamilton) i, al nostre parer, té tot el necessari per tenir èxit.

F1 2017 - Gran Premi d'Espanya a Barcelona: què esperar

Il circuit di Barcelona – seu Gran Premi d’Espanya di F1 – Aquí no hi ha secrets per als pilots: aquí és on es fan la major part de les proves d'hivern. El circuit ibèric es caracteritza per girs ràpids i requereix molt de temps. pneumàtics: esperar moltes parades a boxes.

És difícil predir qui guanyarà la cursa catalana: en les darreres deu proves, fins a deu pilots diferents (conduint cinc cotxes diferents) han pujat al cim del podi. A continuació hi trobareu calendari d' Gran Premi di fórmula 1, Llavors Hora de televisió su El cel e Rai i el nostre previsió.

F1 2017 - Barcelona, ​​​​calendari i programes de televisió a Rai i Sky

Divendres 12 de maig de 2017

10: 00-11: 30 Entrenament lliure 1 (en directe a Sky Sport F1, ajornat a les 14:30 a Rai Sport)

Dissabte 13 de maig de 2017

14: 00-15: 00 Classificació (en directe a Sky Sport F1, retard a les 19:20 a Rai 2)

Diumenge 14 de maig de 2017

Cursa a les 14:00 (en directe a Sky Sport F1, retard a les 21:05 a Rai 2)

1n Sebastian Vettel (Ferrari)

Sebastian Vettel va tornar d’una sèrie de cinc podis consecutius: vol mantenir el més alt F1 món 2017 i en pot utilitzar un Ferrari ràpid i equilibrat.

Antecedents del conductor alemany Gran Premi d’Espanya? Una victòria, quatre podis a la general (dels quals dos tercers llocs en les dues darreres edicions) i zero pole.

2 ° Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton in Espanya va aconseguir una victòria, dues pole positions i quatre podis. Ja que funciona per Mercedesa més, sempre va començar des de la primera fila.

El pilot britànic ha de recuperar-se de la seva avorrida actuació a Rússia, però continua sent un pilot ràpid i constant, capaç d’acabar en les darreres 5 carreres entre els cinc primers.

3 ° Kimi Raikkonen (Ferrari)

в Gran Premi d’Espanya entendrem si el podi  Kimi Raikkonen a Rússia va ser una fita fugaç, o si Iceman ho va entendre realment Ferrari necessita resultats per bufar Món Constructors a Mercedes.

Al conductor finlandès li encanta molt Barcelona: dues victòries, dues pole positions i cinc podis.

Rellotge: Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas va guanyar a Rússia, però al nostre parer, a Catalunya, estarà content si s’emporta els punts preciosos de l’equip Mercedes.

Va jugar en els últims tres grans premis Barcelona El pilot finlandès sempre ha creuat la meta en les cinc primeres posicions: continuïtat.

Equip a seguir: Ferrari

La Ferrari no guanya Espanya a partir de 2013.

No obstant això, al nostre parer, al final GP di Barcelona – una pista més favorable per a l'equip de Maranello – Cavallino tornarà a liderar la classificació de constructors. F1 món 2017.