F1 2018 - Programació del canal Gran Premi de Bahrain - Fórmula 1
Fórmula 1

Programes de televisió (en directe a Sky i pre-gravats a TV8) Gran Premi de Bahrain a Sakhir, la segona ronda de la Copa del Món de F1 2018

Il Gran Premi de Bahrain - segona fase F1 món 2018 Al programa Sakhir - s'emetrà a per dirigir su El cel и diferit su TV8 (a sota hi trobareu Hora de televisió).

A la primera cursa de la temporada a Barcelona Nocturn assistirem al segon acte del duel entre Sebastian Vettel e Lewis Hamilton: una tasca difícil que durarà tot l'any.

F1 2018 - Gran Premi de Bahrain: què esperar

En circuit di Sakhir – seu Gran Premi de Bahrain, segona prova F1 món 2018 - Hi treballarà Nocturn amb il·luminació artificial.

Le qualificació són importants perquè en les tretze vegades anteriors el guanyador sempre començava per les dues primeres files. A continuació hi trobareu calendari Gran Premi Fórmula 1, GLI Hora de televisió su El cel e TV8 i el nostre previsió.

F1 2018 - Sakhir, calendari i programes de televisió a Sky i TV8

Divendres 6 d'abril de 2018

13: 00-14: 30 Entrenament lliure 1 (en directe a Sky Sport F1)

17: 00-18: 30 Entrenament lliure 2 (en directe a Sky Sport F1)

Dissabte 7 d'abril de 2018

14: 00-15: 00 Entrenament lliure 3 (en directe a Sky Sport F1)

17: 00-18: 00 Classificació (en directe a Sky Sport F1, retardat a les 23:15 a TV8)

Diumenge 8 d'abril de 2018

Cursa de les 17:10 (en directe a Sky Sport F1, retard a les 21:30 a TV8)

Números de F1 - Gran Premi de Bahrain 2018

LONGITUD DE LA CADENA: 5.412 m

VOLTS: 57

REGISTRE DE PROVA: Valtteri Bottas (Mercedes F1 W08 EQ Power+) – 1'28” 769-2017.

RECORD AL GARA: Pedro de la Rosa (McLaren MP4-20) - 1'31” 447 - 2005

RECORD DE DISTANCIA: Fernando Alonso (Renault R25) - 1h 29'18" 531 - 2005

Predicció F1 - Gran Premi de Bahrain 2018

1 ° Lewis Hamilton (Mercedes)

Quatre grans premis consecutius sense victòries, però sabent que té el cotxe més ràpid a les mans F1 món 2018 (de Mercedes): Lewis Hamilton continua sent un dels favorits Gran Premi de Bahrain.

Els antecedents del vigent campió del món A. Sakhir? Dues victòries, dues pole positions i sis podis (inclosos quatre en les darreres quatre edicions).

2n Sebastian Vettel (Ferrari)

Sebastian Vettel està en bona forma amb dues victòries i tres podis en les seves darreres tres carreres.

El conductor alemany vol demostrar-ho Sakhir –un circuit en el qual va aconseguir tres victòries, quatre podis i dues poles– que l'èxit de Melbourne es va deure a més que a una estratègia. Ferrari però, al nostre parer, és poc probable que pugui tornar a vèncer a Hamilton.

3 ° Kimi Raikkonen (Ferrari)

Quatre podis en els darrers cinc grans premis: no es veia en molt de temps Kimi Raikkonen de manera contínua. Durarà?

Iceman mai va guanyar Gran Premi de Bahrain però estava al podi Sakhir vuit vegades. Esperem d'ell un altre èxit entre els "tres primers".

Rellotge: Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas va començar malament F1 món 2018 amb el vuitè lloc a Austràlia i, al nostre parer, no pot pujar al podi ni tan sols a Bahrain.

Conductor finlandès Mercedes no li agrada molt Sakhir: El seu millor resultat va ser el 3r lloc l'any passat.

Equip a seguir: Ferrari

La Ferrari va ser fantàstic a Melbourne i hi ha moltes possibilitats de portar Gran Premi de Bahrain dos seients individuals al podi. De moment, hi ha cinc carreres del Gran Premi seguides, en què almenys un cotxe es troba entre els "tres primers", i aquesta sèrie està condemnada a continuar.

Von Cavallino a Sakhir parleu de cinc victòries: aquest és el cercle amistós dels vermells.