F1 2019 - Verstappen guanya el Gran Premi d'Àustria (fora horari) - Fórmula 1
Fórmula 1

Max Verstappen (Red Bull) va guanyar el Gran Premi d’Àustria per davant de Charles Leclerc, però el resultat va trigar tres hores a oficialitzar-se.

Max Verstappen va guanyar amb Red Bull il Gran Premi d’Àustria a Spielberg - novena prova F1 món 2019 - abans Charles Leclerc però calia esperar tres hores perquè el resultat fos oficial. Controvertit pilot holandès contra la segona guia a la volta 69 Ferrari de fet, això va conduir a una investigació que va durar més del previst.

Fonts: Foto de Charles Coates / Getty Images

Crèdits: foto de Mark Thompson / Getty Images

Crèdits: Foto de Lars Baron / Getty Images

Fonts: Foto de Johannes Schedl / SEPA.Media / Getty Images

L’èxit de Ferstappen al Xarxa Bull Ring coincideix amb el retorn -després de 13 anys- del monoplaça motoritzat. Honda al graó superior del podi. També val la pena esmentar-ho Lewis Hamilton de la "troika" Mercedes vuit mesos després (cinquè darrere Sebastian Vettel) això és nostre Antonio Giovinazzi desena deAlfa Romeo (el primer pilot italià que porta ulleres després de nou anys: l'últim a tenir èxit Vitantonio Liuzzi al Gran Premi de Corea del Sud 2010).

Calificacions del Campionat del Món de F1 2019 - Calificacions del Gran Premi d'Àustria

Charles Leclerc (Ferrari)

La millor cursa (fins ara) per a Charles Leclerc: Dissabte va aconseguir la pole position i diumenge va tenir una gran sortida i va liderar la carrera amb seguretat abans de perdre a la 69a volta contra el boig Verstappen.

Tercer podi consecutiu i millor lloc a la carrera: segur que arribarà la victòria F1 món 2019, només queda entendre quan.

Max Verstappen (Red Bull)

Max Verstappen va ser fantàstic: ahir va mostrar el millor resultat de la seva carrera (en segon lloc, el pilot holandès no va aconseguir mai la pole) i avui, després d’un terrible inici, quan va perdre set posicions, s’ha recuperat per endur-se la victòria després d’un polèmic avançament. .. contra Leclerc.

Mereixeria un càstig? Lògicament, no, segons les anteriors decisions dels comissaris, sí. No importa: es mereixia un triomf i va tornar a demostrar que és un corredor ràpid i estable (18 Grans Premis seguits en els "cinc").

Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton a la volta 22, va llançar un sòlid podi al vent quan va arruïnar el parafang davanter seu Mercedes va colpejar un pal i, a la segona meitat del Gran Premi, no va poder anar tan ràpid com voldria. Sense oblidar que s’han corregit dos punts de penalització a la graella (del segon al quart) per obtenir punts de penalització. Kimi Raikkonen durant la qualificació.

Després de deu carreres seguides entre els "tres primers" el líder F1 món 2019 va faltar al podi. Al nostre parer, aquest és només un mal moment: preparem-nos per al seu domini en dues setmanes al Gran Premi de casa.

Valtteri Bottas (Mercedes)

В Gran Premi d’Àustria destructiu per Mercedes Valtteri Bottas va salvar el dia en acabar tercer.

Una altra prova específica per al pilot finlandès, que va acabar l'any constantment entre els deu primers.

Ferrari

Nou per a la cursa de Leclerc, cinc per al lideratge de Vettel: problemes durant la classificació, que van obligar el pilot alemany a partir de la novena posició, i una cursa interrompuda a la primera parada de boxes, quan els mecànics de Cavallino es van trobar amb Seb a boxes sense pneumàtics per conduir.

La Rossa no ha guanyat un Gran Premi en més de vuit mesos: el mateix període Red Bull en va guanyar dos. Encara queda molt per fer ...