F1 2019, Hamilton primer a Bahrain, guanyador moral Leclerc - Fórmula 1
Fórmula 1

Lewis Hamilton va guanyar el Gran Premi de Bahrain amb Mercedes, però el triomf moral va ser Charles Leclerc, tercer i va ser frenat per un problema tècnic a Ferrari, mentre es mantenia fermament al capdavant.

En almanacs Lewis Hamilton serà el guanyador, amb Mercedes, Llavors Gran Premi de Bahrain a Sakhir. De fet, el triomf moral ho és Charles Leclerc: conductor de Mònaco Ferrari va acabar la segona prova F1 món 2019 en tercera posició, però només perquè es veia obstaculitzat per un problema tècnic i estava fermament al capdavant.

Crèdit: Foto de Clive Mason/Getty Images - Fonts: BAREIN, BAREIN - 31 DE MARÇ: El tercer classificat Charles Leclerc de Mònaco i Ferrari es veuen abatuts al parc durant el Gran Premi de Fórmula 1 de Bahrain al Circuit Internacional de Bahrain el 31 de març. 2019 anys a Bahrain, Bahrain. (Foto de Clive Mason/Getty Images)

Crèdit: Photos Lars Baron/Getty Images - Crèdit: BARAIN, BAHRAIN - 31 DE MARÇ: Els alemanys Sebastian Vettel i Ferrari es preparen per entrar a la graella abans del Gran Premi de Fórmula 1 de Bahrain al Circuit Internacional de Bahrain el 31 de març de 2019 a Bahrain. Bahrain. (Foto de Lars Baron/Getty Images)

Crèdits: Fotos de Will Taylor-Medhurst/Getty Images - Crèdits: BAHRAIN, BAHRAIN - 31 DE MARÇ: El subcampió de la Finlàndia Valtteri Bottas i el Mercedes GP semblen abatuts al parc durant el Gran Premi de Fórmula 1 de Bahrain al Circuit Internacional de Bahrain March 31è. , 2019 a Bahrain, Bahrain. (Foto de Will Taylor-Medhurst/Getty Images)

Crèdits: KARIM SAHIB/AFP/Getty Images – Crèdits: El pilot de Ferrari de Mònaco, Charles Leclerc, condueix el seu cotxe durant el Gran Premi de Fórmula 31 de Bahrain al circuit de Sakhir al desert al sud de la capital de Bahrain, Manama, març de 2019 (Foto de l'autor) KARIM SAHIB / AFP) (La foto hauria de llegir KARIM SAHIB / AFP / Getty Images)

Negres dominants divendres i dissabte i decepció de la cursa: Sebastian Vettel va acabar cinquè després de girar sol durant un duel amb Hamilton, i va perdre l'ala davantera poc després.

Calificacions del Campionat del Món de F1 2019 - Calificacions del Gran Premi de Bahrain

FONTS: Foto de Clive Mason / Getty Images

Charles Leclerc (Ferrari)

Charles Leclerc conqueridor moral Gran Premi de Bahrain: una cursa memorable mimada per un problemaERS, cotxe de seguretat va sortir a la pista a la final després de la derrota Renault li va permetre mantenir el tercer lloc, va anar acompanyat d'un punt extra per a passeig ràpid.

El pilot de Mònaco és el jugador de camp més jove de la història Ferrari i el segon pilot més jove que va aconseguir la pole position (rècord que encara manté Vettel: Monza 2008) – va tenir una mala sortida, però aviat es va recuperar després d'haver avançat Bottas i després Vettel en sis voltes. Només la mala sort li va impedir mantenir el merescut primer lloc.

Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton va saber aprofitar els problemes de Ferrari i de seguida va agrair a Leclerc la seva aparició Sakhir.

Per al vigent campió del món, aquest és el tercer èxit dels darrers quatre controvertits grans premis: aquesta victòria, al nostre parer, afectarà molt F1 món 2019.

AUTORS: Foto de Lars Baron / Getty Images

Sebastian Vettel (Ferrari)

Un Gran Premi del Bahrain oblida't de Sebastian Vettel: En la classificació va ser ridiculitzat pel seu company d'equip Leclerc, i en la cursa va aconseguir superar-lo (però només tenia sis voltes per davant d'ell).

Entre els (pocs) positius hi ha els avançaments contra Hamilton, entre els negatius els avançaments, que Hamilton sempre va suportar a la volta 38. No va trencar l'ala davantera, però el gir va ser culpa seva.

Crèdits: foto de Will Taylor-Medhurst / Getty Images

Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas encara condueix F1 món 2019 gràcies al segon lloc a Gran Premi de Bahrain i en un punt de bonificació a Melbourne.

El pilot finlandès va començar bé la temporada, tot i que avui no mereixia un podi.

FONTS: KARIM SAHIB / AFP / Getty Images

Ferrari

Divendres i dissabtes de 10, diumenge de 2: la Ferrari tenia una pistola a la butxaca i va acabar Gran Premi de Bahrain amb el tercer i el cinquè lloc.

Manca de fiabilitat: problemes activatsERS Di Leclerc va evitar que el jove Mònaco aconseguís una gran victòria.