F1 2019 - Hamilton guanya el Gran Premi del Canadà, penal per Vettel - Fórmula 1
Fórmula 1

Lewis Hamilton (Mercedes) va guanyar el Gran Premi del Canadà a Montreal tot i creuar la línia per darrere de Vettel (penalitzat 5 segons per cobrir un contrincant)

Lewis Hamilton també va guanyar GP de Canadà a Mont-real с Mercedes tot i creuar la meta darrere Sebastian Vettel... Conductor alemany Ferrari De fet, va ser multat amb cinc segons per haver acabat contra un rival britànic a la volta 48.

Crèdits: foto de Mark Thompson / Getty Images

Fonts: Foto de Charles Coates / Getty Images

Crèdits: foto de Peter J. Fox / Getty Images

Darrere l’esquena de dos reptes que lluiten F1 món 2019 són Charles Leclerc, tercer lloc amb una vermella més competitiva de l’habitual.

Campionat del Món de F1 2019 - Calificacions del Gran Premi del Canadà

Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton li hauria agradat guanyar a la pista i no a costa d’una sanció imposada a Vettel, però és així com va la cursa.

Per al pilot britànic, cada cop més líder F1 món 2019 - Aquest és el cinquè èxit en les set primeres curses del campionat.

Sebastian Vettel (Ferrari)

Per vèncer Hamilton aquest any, cal ser perfecte i Sebastian Vettel a Mont-real No era. El pilot alemany va ser ahir un jugador excepcional en la classificació (endur-se a casa pal), però un error comès a la cursa -que no va deixar lloc a Hamilton a la volta 48- va provocar una penalització, que es va discutir, però, al nostre parer, amb raó. A més, la reacció després de la cursa va ser poc madura, fet que l'obligava a revertir els signes del primer i segon lloc.

Un quart podi en els darrers cinc Grans Premis és un senyal positiu (combinat amb l'excel·lent rendiment de velocitat mostrat en aquest. Gran Premi del Canadà), però falta la victòria des del mes d’agost passat.

Charles Leclerc (Ferrari)

Velocitat i especificitat: es pot resumir en GP de Canadà di Charles Leclerc.

El pilot de Mònaco ha guanyat el segon podi de la temporada després de Bahrain, i a França intentarà arrabassar el quart lloc de la cursa. F1 món 2019 Ferstappen.

Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas no va ser molt consistent Mont-real: dolent a la classificació, es va comprar quart a la carrera i un punt de bonificació per a passeig ràpid.

Després de sis podis consecutius, el corredor finlandès va sortir dels tres primers per primera vegada aquesta temporada.

Ferrari

Avui Ferrari Després de més de set mesos de competició al podi, van demostrar ser molt competitius: dos atletes individuals estaven al podi.

Vettel és molt ràpid en la classificació i en la cursa (amb un error que li va costar la victòria) i un fàcil tercer lloc per a Leclerc: Cavallino a l’alça?