F1 2019 - Leclerc de nou: Ferrari torna a la reina a Monza - Fórmula 1
Fórmula 1

El magnífic Charles Leclerc va guanyar el Gran Premi d'Itàlia, portant Ferrari de nou al cim de Monza nou anys després.

Tot i així Charles Leclerc! També va guanyar el pilot de Mònaco Gran Premi d’Itàlia informes sobre Ferrari al graó superior del podi Monza després de nou anys.

Crèdits: Foto de Lars Baron / Getty Images

Crèdits: Foto de Dan Istitene / Getty Images

El corredor de Mònaco, el protagonista de la cursa èpica, es va defensar bé dels atacs Mercedes di Valtteri Bottas e Lewis Hamilton i vaig arribar al meu company Sebastian Vettel (13è lloc i doblat després d’un diumenge desastrós) al rànquing F1 món 2019.

Campionat del Món de F1 2019 - Calificacions del Gran Premi d'Itàlia

Charles Leclerc (Ferrari)

Charles Leclerc era una estrella absoluta Gran Premi d’ItàliaMonza: el pilot del Principat va dominar la major part del cap de setmana aconseguint la pole position i el millor temps d’entrenaments lliures divendres, i avui ha defensat bé contra dos Mercedes.

La segona victòria consecutiva també li va permetre superar al seu company d’equip Vettel: Ferrari hi ha una nova primera guia.

Lewis Hamilton (Mercedes)

De dos metges generals Lewis Hamilton no puja al graó superior del podi: un esdeveniment que es va produir per primera vegada a F1 món 2019.

El vigent campió del món va córrer bé Gran Premi d’Itàlia (3 °) i només pneumàtics (menys recent que Coéquipier Bottas) li va impedir aconseguir el segon lloc.

Valtteri Bottas (Mercedes)

Fins i tot en Monza Valtteri Bottas va fer una autèntica carrera, aconseguint la segona posició a F1 món 2019.

Subcampió Gran Premi d’Itàlia El pilot finlandès coincideix amb el segon lloc consecutiu del primer 3 lloc: la continuïtat torna.

Sebastian Vettel (Ferrari)

Il GP d’Itàlia 2019 va ser el pitjor viatge per Sebastian Vettel: Una cursa fallida que afectarà encara més la moral del (ja no excepcional) pilot alemany.

Després del nouvingut, el quatre vegades campió del món va tornar a la pista sense notar l'arribada de Stroll i va rebre una multa per això. Resultat? 13a i doblada. Dolent, dolent, dolent ...

Ferrari

Retorn a la victòria FerrariMonza nou anys després, això és el resultat d’una combinació de factors positius: una excel·lent estratègia per a pneumàtics, excel·lents actuacions de Rossa a la recta i meravellosa conducció de Leclerc.

Diumenge que podria haver estat perfecte sense els errors de Vettel ...