F1 - Verstappen guanya el Gran Premi de Mèxic 2018, Hamilton cinc vegades campió del món - Fórmula 1
Fórmula 1

Max Verstappen va guanyar el Gran Premi de Mèxic de 2018 amb Red Bull: la cursa que va donar a Lewis Hamilton el seu cinquè Campionat del Món de F1.

Max Verstappen выиграл Gran Premi de Mèxic с Red Bull però, sens dubte, les notícies més importants del dia són Lewis Hamilton, quart a la meta després de la carrera, per oblidar Mercedes i acabat Campió del món de F1 per cinquena vegada a la seva carrera Juan Manuel Fangio.

La cursa centreamericana porta bones notícies Ferrari: L'equip de Maranello va tornar dos cotxes al podi després de tres mesos (2n lloc). Sebastian Vettel i 3 ° Kimi Raikkonen) i va reduir la diferència de Mercedes (55 punts, però molt) a la Copa dels Constructors.

Campionat del Món de F1 2018 - GP de Mèxic: butlletins

Max Verstappen (Red Bull)

Un Gran Premi de Mèxic perfecte per Max Verstappen, el primer i va poder guanyar el tercer podi consecutiu i el quart lloc entre els "tres primers" en els darrers cinc grans premis. Un èxit degut en gran part a un gran inici.

Sebastian Vettel (Ferrari)

Mereix un segon lloc per Sebastian Vettel, va tornar al podi després de dos decebedors metges de capçalera en una carrera superada per dos avançaments de Riccardo i Hamilton.

Daniel Riccardo (Red Bull)

10 per a la pole position d'ahir, 6 per a la cursa d'avui: Riccardo va començar malament, es va recuperar bé, però es va veure obligat a retirar-se de nou a causa de problemes de fiabilitat. El pilot australià no ha pujat al podi en cinc mesos i avui s’hauria guanyat un lloc entre els tres primers.

Valtteri Bottas (Mercedes)

Problemes de pneumàtics com Hamilton i reescriptura immediatament, però també el cinquè lloc que va donar Mercedes deu punts útils per a la Copa dels Constructors. En general, ho és Gran Premi de Mèxic di Valtteri Bottas, recent de la desena cursa consecutiva dels "cinc primers".

Red Bull

Han passat cinc anys (Vettel / Webber USA 2013), que són dos Red Bull no van disparar des de la primera fila. Avui la victòria es mereix: em sap greu el cotxe de Riccardo, que sembla estar maleït ...