Mazda pren el tron ​​de Toyota i ocupa el primer lloc en fiabilitat a Consumer Reports amb el seu model MX-5.
articles

Рейтинги составляются ежегодно на основе опроса 300,000 автомобилей.

En els darrers sis anys, i Lexus s'han situat al cim de l'enquesta anual sobre confiança de vehicles. La seva fiabilitat era tan gran que ja no era sorprenent que els seus models apareguessin encapçalant el rànquing any rere any, però Mazda els ha destronat a tots dos, ascendint al lloc número u per primera vegada.

Segons l'informe, Mazda va ocupar el primer lloc amb trens motrius i això va fer servir transmissions automàtiques de sis velocitats duradores (i més divertides) en lloc de CVT, que tendeixen a ser més fràgils. Mazda tampoc no es va basar en sistemes d'informació i entreteniment massa sofisticats, sinó que es va oposar a les tendències de la indústria amb cabines que descoratgen l'ús de la pantalla durant la conducció i fomenten els botons i dials que es poden manejar sense apartar la vista de la carretera. amb una puntuació de 98 sobre 100, seguit pel CX-30, CX-3 i CX-5, tots amb una puntuació de 85 o millor.

En general, Toyota i Lexus encara s'ubiquen molt per sobre de la mitjana, ocupant el segon i tercer lloc respectivament. Lexus es va veure arrossegat per problemes relacionats amb el LS, però CR no va especificar la naturalesa daquests problemes.

Buick va ser la marca que més va millorar, pujant 14 llocs per reclamar el quart lloc. El seu espectacle es va atribuir en gran part a l'Encore, que va rebre una puntuació de 91. va pujar set posicions per completar els cinc primers, però se li va negar una posició millor a causa de les puntuacions de Passport i Odyssey a mitjans dels 30.

Entre les marques europees, va aconseguir la posició més alta, acabant en 9è lloc. Va pujar cinc llocs fins al 12è mantenint la seva posició mitjana de 14è, i entre els "Tres Grans" alemanys va ocupar el 20è classificat.

Al final de la llista hi havia Ford, Mini, Volkswagen, Tesla i Lincoln caient 11 llocs fins a l'últim lloc. En particular, el Ford Explorer va ser cridat per tenir la menor quantitat de punts de qualsevol model, amb prou feines registrant una puntuació d'1, gràcies als gremlins amb motors, carrosseria, equips de potència, electrònica i transmissions.

El crossover Model I acabat de presentar va arrossegar la posició del fabricant d'automòbils elèctrics al penúltim lloc. Els propietaris del Model Y, que va començar la producció al gener, van informar panells de la carrosseria desalineats que van haver de ser reparats i pintura no combinada, inclòs, en un cas, cabell humà encallat a la pintura, segons Consumer Reports.