Wreck Race Silesia 2012 - per als amants de la destrucció legal
articles

El diumenge 15.07.2012/2/1000 va tenir lloc la següent etapa de la Wrak Race Silesia Round "XNUMX", és a dir, la competició Silesian Wrak Race a la pista Dakar Drift a Ruda Śląska. Què és això? Bé, les regles són molt senzilles. Els cotxes poden participar en la cursa, el valor de mercat de la qual no supera els XNUMX PLN, i el nombre de voltes determina la victòria.

De què tracta aquest esdeveniment tan estrany? Les regles són molt senzilles. Setze equips arriben a l'inici de la carrera, l'objectiu de la qual és extremadament senzill: sobreviure! La cursa dura 30 minuts i, al final, no es té en compte la teva posició, sinó el nombre de voltes. Hi ha molt marge de maniobra quan es tracta de "cotxes" a la cursa, tot i que no es pot trencar una regla: el valor de mercat d'un cotxe no pot superar els 1000 PLN. Així, podem decidir-nos per una antiga ruïna i restaurar-la "professionalment" amb fusta contraxapada, un martell i cargols, així com comprar un cotxe esportiu en bon estat i decorar-lo amb gràfics nets.

També val la pena esmentar que la Wreck Race és un fenomen relativament nou al nostre país, tot i que aquest tipus de curses ja fa temps que es fan al món. Escandinàvia és el més proper a nosaltres, on aquests esdeveniments s'organitzen gairebé tots els caps de setmana i gairebé tothom hi participa, des d'adolescents fins a pensionistes. Aquesta és una bona manera de calmar les emocions que s'han acumulat durant la setmana a la feina: en comptes de trencar les normes a la ciutat, podeu anar a l'autopista, modificar una mica el cotxe i després conduir amb calma i seguretat per la via pública.

També vam estar a la Wrak Race i vam donar suport a un dels equips, i a continuació teniu un reportatge de la cursa, elaborat pel participant.

Diumenge al matí, 16 equips van venir a la sortida. Hi va haver quatre curses de classificació, dues de les quals van arribar a la final.

Entre les tripulacions hi havia l'equip d'AutoCentrum.pl, és a dir. nosaltres: Marek – conductor, Mateusz – pilot. Inicialment, havíem de conduir un Caro 1,6 GLI Polonaise, comprat específicament per a aquesta ocasió abans. Malauradament, malgrat que el cotxe estava en molt bon estat, dissabte no va arribar a Ruda Sileska i va morir a Kobiorski Las cap a les 18.00:22.00. Ens vam quedar al gel. Afortunadament, l'últim cotxe que va arribar pel Polonaise encara funcionava. En lloc de l'equivalent monetari del pes de la polonesa, vam aconseguir un reemplaçament per a un altre cotxe de conducció. L'únic que es podia utilitzar era un Citroën AX vermell que només funcionava amb gas. El Citroën definitivament no era un cotxe de somni, però encara estàvem en el joc. Al vespre vam poder tornar a casa i obrir la nostra cervesa amb tranquil·litat.

Diumenge al matí ens vam passar preparant el cotxe per a la cursa, tant mecànicament: omplint líquids, retirant equips innecessaris, com estèticament, és a dir. embolicant el cotxe i pintant-lo amb més colors de ral·li.

Les curses van ser molt emocionants. Moltes tripulacions no van completar els seus vols i van quedar més restes a la ruta. Els guanyadors de la classificació general van plegar els pneumàtics durant les tirades de classificació i van canviar la roda durant la cursa. Per sort per a ells, els altres dos membres van turmentar constantment les seves restes. Els guanyadors de Super Wreck van haver de substituir el radiador del seu Golf entre curses.

Malauradament, no hem aconseguit arribar a la final. A la nostra destral, el cinturó es va trencar i el coll va caure. El servei ràpid a la pista ens va permetre tornar al joc, però vam perdre una volta i Ryzykantovsky golf va arribar a la final.

Prometem que el proper llançament serà millor.