F1 2017 - Programes de televisió del Gran Premi d'Abu Dhabi - Fórmula 1
Fórmula 1

Il F1 món 2017 es tanca GP a Abu Dhabi, l'esdeveniment que s'emetrà a per dirigir en Rai и El cel (a sota hi trobareu Hora de televisió).

L'última prova mundial del campionat ja s'ha decidit: entre els motius d'interès, destaquem l'intent Kimi Raikkonen volar el quart lloc de la general Riccardo i la lluita entre Toro Rosso, Renault e Haas pel sisè lloc entre els constructors.

F1 2017 - Gran Premi d'Abu Dhabi: què esperar

Il GP a Abu Dhabi aquesta no és només la prova final F1 món 2017 però també un dels més inusuals: comença pel sol i arriba a la foscor, il·luminat exclusivament per la llum artificial.

La pista de l'Orient Mitjà, apta per a pilots experimentats (aquí només han guanyat campions del món), està maleïda Ferrari, mai ha guanyat vuit edicions. És important passar bé la classificació, ja que només en un cas els que van pujar al graó superior del podi no van començar des de la primera línia. A continuació hi trobareu calendari Gran Premi fórmula 1, Llavors Hora de televisió su Rai e El cel i el nostre previsió.

F1 2017 - Abu Dhabi, calendari i horaris a Rai i Sky TV

Divendres 24 de novembre de 2017

10: 00-11: 30 Entrenaments lliures 1 (transmissió en directe a Rai Sport i Sky Sport F1)

Dissabte 25 de novembre de 2017

14: 00-15: 00 Qualificació (transmissió en directe a Rai 2 i Sky Sport F1)

Diumenge 26 de novembre de 2017

14:00 Cursa (en directe a Rai 1 i Sky Sport F1)

Números de F1 - Gran Premi d'Abu Dhabi 2017

LONGITUD DE LA CADENA: 5.554 m

VOLTS: 55

RECORD EN PROVA: Lewis Hamilton (McLaren MP4-26) - 1'38” 434 - 2011

RECORD AL GARA: Sebastian Vettel (Red Bull RB5) - 1'40” 279 - 2009

RECORD DE DISTANCIA: Sebastian Vettel (Red Bull RB5) - 1 hora 34 minuts 03 minuts 414 - 2009