F1 2019 - Hamilton King of Great Britain - Fórmula 1
Fórmula 1

Doblet de Mercedes al Gran Premi de Gran Bretanya: Lewis Hamiton va creuar el tram de casa a Silverstone per davant del seu company d'equip Valtteri Bottas i Charles Leclerc (Ferrari)

Lewis Hamilton conquerit GP britànic a Silverstone: a la desena prova F1 món 2019 - caracteritzat per un embenat Mercedes – el corredor britànic va creuar la meta davant del seu company d'equip Finn Valtteri Bottas, i a Mònaco Charles Leclerc (Ferrari).

Crèdits: Foto de Brin Lennon / Getty Images

Crèdits: foto de Mark Thompson / Getty Images

Sebastian Vettel va acabar setzè, fallant en la cursa a la volta 36 després d'un xoc posterior Max Verstappen (5è): el pilot alemany es va trobar amb un cotxe malmès durant la resta de la cursa i també va agafar 10 segons di per causar un accident.

Campionat del Món de F1 2019 - Butlletins del GP Britànic

Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton dominat GP britànic a Silverstone i -insatisfet- també va guanyar un punt de bonificació gràcies a passeig ràpid obtingut amb pneumàtics desgastats.

Per al pilot anglès que va robar el primer lloc a Bottas gràcies a l'ajuda cotxe de seguretat (però hauria guanyat de totes maneres, ja que el seu company d’equip hauria de tornar a parar als boxes) Aquest és el cinquè èxit dels últims sis grans premis. F1 món 2019.

Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas ahir va ser genial (pal) i als primers cercles GP britànicquan va aconseguir defensar-se dels atacs de Hamilton. Va acabar en segona posició després del pit stop del coéquipier (afavorit pel cotxe de seguretat), però no hauria arribat al cim del podi. Silverstone: el canvi de pneumàtics no li és suficient encara.

Un subcampió important per al pilot finlandès, però també el sisè Gran Premi consecutiu sense victòries: el títol mundial va cada cop més ...

Charles Leclerc (Ferrari)

Emocions i contingut: Charles Leclerc (3r) va acabar el seu quart podi consecutiu i va ser el protagonista d’un duel excepcional amb Verstappen i un increïble avançament contra Gasley.

Ara només hi ha tres punts que separen el pilot del Principat del seu company d’equip Vettel: qui se n’hauria acudit al començament de la temporada?

Pierre Gasly (Red Bull)

A Silverstone vam veure el millor Pierre Gasti tots els temps: El pilot transalpí va respondre bé als que el van criticar després de la cursa de dues setmanes a Àustria.

Ahir va tenir la millor posició a la graella (cinquè lloc) i avui ha mostrat la millor posició de la seva carrera a la cursa: 4t.

Mercedes

Sisè Doppietta i la novena victòria entre els deu primers del Gran Premi F1 món 2019.

A Silverstone tothom esperava un triomf Mercedes i així va passar.