Catàstrofe! La competició de Moto E pot no tenir lloc, totes les motocicletes cremades en flames [actualització]
Motocicletes elèctriques

Incendi gegant en un garatge de la pista de Jerez (Espanya). Segons els informes preliminars, 18 motocicletes elèctriques Energica Ego, que havien d'inaugurar les curses de Moto E el maig de 2019, van ser cremades. Els equips que volien participar a la competició ho van perdre tot: dues rodes, ordinadors portàtils, accessoris.

L'incendi va passar al Circuit Permanent de Jerez, va passar a la nit després de l'entrenament que va tenir lloc el dimecres 13 de març de 2019. De les 18 motocicletes visibles a la llista... totes es van cremar.

Segons les primeres dades, el foc es va produir en un garatge provisional. Encara no se sap què la va provocar. Se sap, però, que després d'ell només va quedar l'esquelet.

> Gigafactory 3 estarà llest d'aquí a uns mesos? Xangai: maig de 2019. Producció a l'hora prevista

Les curses havien d'utilitzar variants modernitzades i reforçades de les motos elèctriques Energica Ego anomenades EgoGP. Per tant, pot resultar que el fabricant no serà capaç de produir 18 motocicletes més en poques setmanes. I això no és tot: en els propers dies, els equips s'havien d'entrenar a Le Mans, Sachsenring, Red Bull Ring i Misano; ara tots els entrenaments estaven en qüestió.

La inauguració de la temporada estava prevista pel 5 de maig, havia de tenir lloc a la pista de Jerez d'Espanya.

actualització 15.03

Segons el comunicat oficial, aviat s'anunciarà un nou calendari de curses. Tanmateix, l'inici de la temporada no es farà a Jerez el 5 de maig.

El foc s'havia d'iniciar amb un dels prototips de carregadors, que no es va poder extingir.