GP de Xina F1 2019: programes de televisió - Fórmula 1
Fórmula 1

Programes de televisió (en directe a Sky i pre-gravats a TV8) Gran Premi de Xina a Xangai, la tercera etapa de la Copa Mundial de F1 de 2019 i el 1.000è Gran Premi de la història del circ

Il GP de la Xina a Xangai - tercera etapa F1 món 2019 - s'emetrà a per dirigir su El cel и diferit su TV8 (a sota hi trobareu Hora de televisió).

Diumenge la visitarem 1.000 GP a la història de la Fórmula 1: un esdeveniment únic en el qual Mercedes intentaran aconseguir la tercera presa de la temporada (encara que sigui Ferrari ho faran tot per evitar-ho).

AUTORS: Foto de Lars Baron / Getty Images

FONTS: Foto Ker Robertson / Getty Images

FONTS: Foto de Charles Coates / Getty Images

Gran Premi de Xina de F1 2019: què esperar

Il circuit di Xangai – seu GP de la Xina és una manera ràpida de recompensar els equips amb habilitats estratègiques: Ferrari fa sis anys que no guanyo aquí.

És important un bon començament: en els darrers cinc anys, qui va començar pal va guanyar quatre vegades. A continuació hi trobareu calendari d' Gran Premi di fórmula 1, Llavors Hora de televisió su El cel e TV8 i el nostre previsió.

F1 2019 - Xangai, calendari i programes de televisió a Sky i TV8
Divendres 12 d'abril de 2019
De 04:00 a 05:30Entrenament lliure 1 (en directe a Sky Sport F1)
08; 00-09: 30Entrenament lliure 2 (en directe a Sky Sport F1)
Dissabte 13 d'abril de 2019
De 05:00 a 06:00Entrenament lliure 3 (en directe a Sky Sport F1)
De 08:00 a 09:00Qualificació (en directe a Sky Sport F1, ajornada a les 15:00 a TV8)
Diumenge 14 d'abril de 2019
08:10Cursa (en directe a Sky Sport F1, ajornada a les 15:00 a TV8)

1 ° Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton estimo molt GP de la Xina: cinc victòries Xangai (tres en els darrers cinc anys), vuit podis i sis pole positions.

El vigent campió del món també està en bona forma amb tres victòries en les darreres quatre carreres.

2n Sebastian Vettel (Ferrari)

Xangai aquesta no és una cançó preferida Sebastian Vettel: El pilot alemany només pot presumir d 'un èxit Metge de capçalera a la Xina (fa deu anys, a més), cinc podis i quatre pole positions (l'any passat l'any passat).

El pilot Ferrari desesperat per la redempció: no ha guanyat en més de set mesos, encara no ha guanyat un podi aquest any i el F1 món 2019 fins i tot es queda per darrere del company més jove Leclerc.

3 ° Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas va començar bé F1 món 2019: líder del campionat amb primer i segon lloc. Sense oblidar que 14 metges de família consecutius es trobaven entre els "cinc primers".

Tot i això, el pilot finlandès no va guanyar mai GP de la Xina (el millor resultat va ser segon l'any passat) i, el que és més important, mai va començar des de la primera fila a Xangai.

Veure: Max Verstappen (Red Bull)

Onze títols consecutius del Top XNUMX Gran Premi i sis podis en els darrers set títols del Gran Premi: Max Verstappen va trobar una continuïtat impressionant.

La història del pilot holandès GP de la Xina? Cap excepció: zero victòries, només un podi el 2017 (3r lloc) i qualificacions decebedores.

Ordre següent: Mercedes

La Mercedes té tota l'autoritat per ser l'equip que guanya Xangai: en nou edicions GP de la Xina L'equip alemany va aconseguir pujar vuit vegades com a mínim un cotxe al podi. Sense oblidar cinc victòries i sis pole positions.

Les fletxes de plata van dominar -també gràcies a les desgràcies alienes- el començament F1 món 2019 amb dos suports en els dos primers campionats mundials, però sembla poc probable un trio.