F1 2019 - Hamilton i Mercedes: retorn a la victòria a Hongria - Fórmula 1
Fórmula 1

Lewis Hamilton i Mercedes tornen a la pista quan el líder del Campionat Mundial de F1 de 2019 puja al cim del podi del Gran Premi d’Hongria, per davant de Max Verstappen (Red Bull) i Sebastian Vettel (Ferrari).

Lewis Hamilton и Mercedes va tornar a la victòria: el cinc vegades campió del món va consolidar el seu lideratge a F1 món 2019 conquesta Gran Premi d'Hongria a Budapest abans Max Verstappen (Red Bull) I Sebastian Vettel (Ferrari). Just des del podi un altre Rossa di Charles Leclerc (4r).

Crèdits: foto de Mark Thompson / Getty Images

Crèdits: Foto de Lars Baron / Getty Images

Fonts: Foto de Marco Canoniero / LightRocket a través de Getty Images

Fonts: Foto de Dan Mullan / Getty Images

Aquest èxit es deu en gran part a l’excel·lent (i molt valent) estratègia Els homes estrella basats en dues parades.

Campionat del Món de F1 2019 - Calificacions del Gran Premi d'Hongria

Max Verstappen (Red Bull)

Max Verstappen es mereix guanyar Gran Premi d'Hongria però es va haver de conformar amb el segon lloc, seguint la brillant estratègia adoptada pels homes. Mercedes.

El pilot holandès és l'autor d'una prova excepcional, acompanyat de pal (primer de la seva carrera) i des de la volta més ràpida - cada cop més a prop de la segona posició de la classificació general F1 món 2019 i es troba en un estat boig: el tercer podi de les darreres quatre carreres i durant gairebé un any sencer es col·loca sempre entre els "cinc primers".

Lewis Hamilton (Mercedes)

Victòria Lewis Hamilton a Budapest va arribar després d'una prova seriosa d'un pilot britànic capaç de recuperar més de 20 segons a Verstappen en 18 voltes i superar-lo en un circuit similar a un circuitHungaroring poc adequat per avançar.

L’èxit s’aconsegueix principalment mitjançant l’estratègia Mercedes: una aposta arriscada (triar un segon canvi de pneumàtic i apostar pel retorn del cinc vegades campió del món), però reeixida.

Sebastian Vettel (Ferrari)

Tercer lloc Sebastian Vettel в Gran Premi d'Hongria coincideix amb el segon podi consecutiu per al pilot alemany.

Bones notícies: Budapest realment en vam veure un Ferrari no puc preocupar-me Mercedes e Red Bull.

Charles Leclerc (Ferrari)

Segon Gran Premi fora del podi Charles Leclerc.

El pilot de Mònaco va córrer bé Gran Premi d'Hongria però va haver de cedir el podi al seu company d'equip Vettel per estalviar combustible a la segona etapa de la cursa.

Mercedes

La decisió de tornar a convocar Hamilton als boxes per segona vegada 21 voltes abans del final de la carrera va ser arriscada per a molts (inclòs el mateix Lewis), però al final va resultar victoriosa.

Una aposta que va permetre a l’equip alemany tornar al primer graó del podi després de la decepció de Hockenheim.