F1 2019: Hamilton principe di Monaco - Fórmula 1
Fórmula 1

Una altra victòria (quarta a les sis primeres curses del Campionat Mundial de F1 de 2019) Lewis Hamilton: el pilot de Mercedes va guanyar el Gran Premi de Mònaco, patint més del que s’esperava.

Lewis Hamilton va obtenir una altra victòria guanyant una victòria al volant Mercedes il Gran Premi de Mònaco a Monte Carlo.

Crèdits: foto de Michael Regan / Getty Images

Crèdits: Foto de Dan Istitene / Getty Images

Crèdits: foto de Mark Thompson / Getty Images

L’èxit va patir més del que s’esperava per a un líder F1 món 2019, obligat a lluitar a la final amb Max Verstappen (4t lloc després de penal). Darrere seu Sebastian Vettel (2 ° C Ferrari, més per les mancances d'altres que pels seus propis mèrits) e Valtteri Bottas (3r). Charles Leclercque va començar el 15è a causa d'un error d'estratègia Ferrari a la classificació, es va retirar després de contactar amb Nico Hulkenberg.

Campionat del Món de F1 2019 - GP de Mònaco: butlletins

Lewis Hamilton (Mercedes)

Victòria més dolorosa de l’esperada Lewis Hamilton: Pilot britànic amb una pole position increïble i un gran inici arriba a la final Gran Premi de Mònaco с pneumàtics esgotat i va haver de defensar-se contra Verstappen en aquestes condicions (queixant-se de la seva caixa més del necessari).

Èxit que va permetre al conductor Mercedes (quatre victòries i dos subcampions en sis grans premis d’aquest any, sis victòries en les darreres vuit polèmiques) per consolidar el liderat a F1 món 2019.

Valtteri Bottas (Mercedes)

Resultat Valtteri Bottas в Gran Premi de Mònaco: el pilot finlandès va aconseguir el seu primer podi en una carrera en una pista que odia i, si Verstappen no hagués estat malmès, hauria acabat la carrera fàcilment a Monte Carlo a la segona posició.

El pilot nòrdic necessitava un bon seient per limitar els danys mentre esperava una pista més adequada al seu rendiment, i ho va aconseguir: sisè Top 3 consecutiu i XNUMX consecutius del Gran Premi Top XNUMX.

Pierre Gasly (Red Bull)

Un Gran Premi de Mònaco memorable per Pierre Gasti: cinquena vegada en la classificació, cinquena en carrera i volta més ràpida.

Tothom començarà a la quarta fila a causa de tres punts de penalització a la graella per haver interferit amb Grosjean durant la classificació.

Max Verstappen (Red Bull)

Max Verstappen va lluitar fins al final amb Hamilton per ser el primer a creuar la meta Gran Premi de Mònaco però va acabar (amb raó) en la quarta posició després de la i 5 segons multes per esprémer Bottas sense cap motiu en sortir dels boxes després d'una parada a boxes.

Verstappen, creador de problemes l'any passat. Monte Carlo com en les darreres voltes, també va arriscar-se a arruïnar la carrera de Hamilton durant un intent de superació. Per al pilot holandès, aquest és el quinzè Gran Premi consecutiu dels "cinc primers", però aquest comportament al Canadà pot impedir que continuï aquesta ratxa positiva.

Mercedes

Una altra victòria (vuitena consecutiva) per a Mercedes i es va perdre el sisè doble seguit a causa de Verstappen.

Fins i tot avui Monte Carlo L'equip alemany va dominar, aconseguint el Gran Premi a 18 consecutius, amb els dos cotxes entrant entre els cinc primers.